arrow_drop_up arrow_drop_down
Celsius: de ultieme Nederlandstalige gids voor nieuwe gebruikers
1 april 2021 
in Celsius

Celsius: de ultieme Nederlandstalige gids voor nieuwe gebruikers

Heb je een vraag? Dan is de kans groot dat deze al eens eerder werd beantwoord. 

Bekijk deze lijst met bronnen voor de inzichten en informatie die jij nodig hebt om jouw financiële vrijheid te bereiken.

Geen vragen meer? Download HIER de Celsius app.

De Celsius community is de afgelopen weken en maanden enorm gegroeid! De missie is om de volgende 100 miljoen mensen naar crypto te brengen.

Ondertussen wordt jouw feedback gebruikt om de producten en diensten te verbeteren, zodat iedereen toegang heeft tot het enige financiële platform dat in jouw beste belang is gebouwd. 
Een van de grootste uitdagingen en prioriteiten op dit moment is het opschalen van het customer support team en help-center. Het Celsius-team werkt de klok rond om te reageren op openstaande supporttickets en om alle problemen op te lossen. 
Je kunt contact opnemen met het support team door een e-mail te sturen naar app@celsius.network . 
Om de reactietijd te versnellen, raden we het volgende aan:

Voor afdelingsspecifieke vragen kan je mailen op een van de onderstaande adressen:

Als je op dit moment aan het wachten bent op een reactie van het ondersteuningsteam of als je algemenere vragen hebt over Celsius, kunnen de onderstaande bronnen je enkele aanvullende inzichten en antwoorden bieden.

Algemene bronnen voor zelfhulpondersteuning:
▶ ️ Bekijk de video-afspeellijsten met veelgestelde vragen en app-tutorials .
🔍  Ga naar de celsiushub.com website en doorzoek alle AMA-sessies (Ask Mashinky Anything): de wekelijkse nieuws- en vragenronde op vrijdag
📚  Lees de artikelen die in het Celsius Help Center zijn gepubliceerd om stapsgewijze antwoorden op je meest dringende vragen te krijgen.
📝  Ga naar de Celsius-blog of Alex Mashinsky’s persoonlijke blog voor meer inzichten en updates over Celsius.
🔴  Bekijk de wekelijkse AMA’s of stel een vraag om beantwoord te worden in de livestream van deze week met het Celsius-team.
🔗  Word lid van Celsius-gemeenschappen op Twitter en Reddit om met anderen zoals jou te chatten!
🤖 Vraag het aan Dana, de nieuwe ondersteuningsbot op de Celsius-website ! Ze kan ook helpen bij het beantwoorden van algemene vragen en het verstrekken van aanvullende ondersteuningsbronnen.

Zelfhulpbronnen per onderwerp:

🎁 Promotiecodes

Voor meer informatie over het gebruik van promotiecodes, welke soorten promotiecodes Celsius aanbiedt, hoe je kunt controleren of een promotiecode werkt en meer, bekijk je de video’s en de onderstaande artikelen.

https://youtu.be/oxDntdoKhhE

✅ Registratie en KYC

Om te profiteren van Celsius-producten, zoals het verdienen van rente, lenen tegen je cryptovaluta en het kopen van munten, moet je een geverifieerd Celsius-account hebben door een proces te doorlopen dat bekend staat als KYC (Know Your Customer). Hier zijn enkele aanvullende links die meer informatie geven over het KYC-proces en hoe je je  profielverificatie kunt voltooien.

💵 Crypto-gedekte leningen

Als je een actieve lening hebt of aanvullende hulp nodig hebt met betrekking tot leningen, kan je best rechtstreeks contact opnemen met het ‘loansteam’ door een e-mail te sturen naar loans@celsius.network.

De Leading Ladies op het gebied van leningen hebben onlangs ook een ‘door cryptovaluta gedekte leningen’-AMA gehost. Je kunt de video bekijken en hieronder meer bronnen en informatie vinden over Celsius-leningen.

🤑 Beloningen verdienen

Celsius ondersteunt meer dan 35 cryptocurrencies die wekelijks tot 18% APY kunnen verdienen. Jaartarieven op ondersteunde coins kunnen van week tot week worden gewijzigd op basis van marktomstandigheden. De meest actuele tarieven staan ​​altijd vermeld in de Celsius-app en op de Celsius-website . Antwoorden op onze meest gestelde vragen over beloningen vind je in het Celsius Help Center.

🔐 Beveiliging

Jouw veiligheid is de voornaamste prioriteit bij Celsius. Ze hebben een robuuste beveiligingsinfrastructuur en een getalenteerd team van toonaangevende experts die 24/7 werken om ervoor te zorgen dat jouw geld en je informatie veilig zijn. De Celsius-app biedt ook een uitgebreid overzicht van je persoonlijke veiligheid op basis van de app-beveiligingsfuncties die je voor je account hebt ingeschakeld. Bekijk de AMA met CSO Shiran Kleiderman en CTO Nuke Goldstein en vind meer info over beveiliging en bronnen in de onderstaande lijst.

📲 De Celsius App

Of je nu een Celsius-nieuwkomer bent of gewoon een beetje crypto-nieuwsgierig, deze bronnen helpen je bij het instellen van je Celsius-app en bieden meer informatie over hoe je het meeste uit je Celsius-ervaring kunt halen.

We hopen dat deze verzameling hulpbronnen voor klanten ondersteuning jou op weg kunnen helpen naar financiële vrijheid! In de komende weken en maanden zal Celsius nieuwe klantenserviceprocessen, opties en middelen implementeren om ervoor te zorgen dat naarmate ze groter worden, ze ook steeds beter worden.

Zorg ervoor dat je dit bericht deelt om je vrienden en familie te helpen deelnemen aan de Celsius-reis naar financiële vrijheid 🚀

Over Celsius

Blijf verbonden!

Bron: Medium.com

 

 

Over de schrijver
Father, Husband, Teacher, Body & Mind worker. Founder @ neurotreat.
Reactie plaatsen