arrow_drop_up arrow_drop_down
De missie en waarden van Celsius Network
24 november 2020 

De missie en waarden van Celsius Network

Het Celsius-team heeft hard gewerkt om hun missie te definiëren en hun kernwaarden onder woorden te brengen om hen te helpen groeien en ontwikkelen als team en als bedrijf.

Origineel artikel geschreven door Celsius Nework op Medium.com

Afbeelding voor post

Bij Celsius wordt ons vaak gevraagd: “Wat maakt jou anders dan die andere jongens ?” Of die “andere jongens” nu traditionele banken zijn of onze cryptoconcurrenten, het antwoord is altijd hetzelfde. Die andere jongens worden gedreven door winsten, marges, bonussen en hun eigen bedrijfsresultaten. En hoewel al deze dingen volkomen redelijke motiverende factoren zijn om zakelijk succes te behalen, worden we bij Celsius gedreven door een diepere, bredere missie waarin succes wordt gemeten door onze externe impact in plaats van onze interne bottom line.

Daarom heeft het Celsius-team de afgelopen maanden hard gewerkt om onze missie te definiëren en onze kernwaarden onder woorden te brengen om ons te helpen groeien en ontwikkelen als team en als bedrijf. Hoewel het een lang proces was met veel bewerkingen, herschrijvingen en overdreven gedachten, is ons eindresultaat een missie waar we allemaal ongelooflijk trots op zijn.

Zonder verder oponthoud is de missie van Celsius Network:

Ons doel is om iedereen toegang te geven tot eerlijke, lonende en transparante financiële diensten via de Celsius-app en letterlijk hun eigen economische vrijheid in handen te hebben. Dit is de missie die ons dag in dag uit drijft, en onze passie en toewijding om deze missie te bereiken is precies wat ons onderscheidt van al die andere jongens .

Tijdens het proces van het opstellen van onze missie, vonden we het belangrijk om ook onze eigen dynamische reeks waarden te creëren die niet alleen definiëren wat we doen, maar ook bepalen wie we zijn als medewerkers, als individuen, als Celsius-gebruikers en als gemeenschap leden. Dit zijn de waarden die ons op het goede spoor houden, ons helpen beslissingen te nemen en onze dagelijkse processen begeleiden om ervoor te zorgen dat we Celsius optimaal benutten.

Handel in het beste belang van onze gemeenschap

Celsius Network is in de eerste plaats opgericht voor de gemeenschap – voor iedereen uit alle lagen van de bevolking die op zoek is naar eerlijke en eerlijke financiële diensten. Handelen in het beste belang van de gemeenschap betekent 80% van onze inkomsten teruggeven aan onze gemeenschap van HODLers, veilige leningen verstrekken tegen eerlijke tarieven met gepersonaliseerde voorwaarden, samenwerken met onze gemeenschap om hun vaardigheden en ideeën te gebruiken om onze eigen innovatie te bevorderen, en misschien Het belangrijkste is dat we onze gemeenschap altijd op de eerste plaats moeten zetten .

Durf te ontdekken, innoveren en te creëren

Om te doen wat het beste is voor de gemeenschap, moeten we het aandurven om onbekend terrein te verkennen en te creëren voor het goede, niet alleen voor het winstgevende. We moeten onszelf uitdagen om problemen op nieuwe en creatieve manieren op te lossen, proberen de wereld om ons heen vanuit alle mogelijke perspectieven te begrijpen, vragen te stellen en voorover in de buik van het beest te gaan.

Wees nederig en ruimdenkend

Bij Celsius hebben we gewoon geen tijd voor ego’s, houdingen of bekrompen denken. Door op een open, eerlijke en constructieve manier samen te werken, kunnen we de kracht van het collectief gebruiken om onze werelden, en hopelijk de wereld, écht te veranderen.

Sta moedig achter onze acties met radicale eerlijkheid

Iedereen prijst tegenwoordig transparantie. Maar wat is transparantie zonder verantwoording? Het is aan ons om beslissingen te nemen die in het beste belang van onze gemeenschap handelen, die beslissingen met ongekende transparantie communiceren en trots en eerlijk onze gemeenschap dienen door middel van het goede, het slechte en alles daartussenin.

Luister en reageer met respect en waardigheid op elke stem

Of het nu een collega, een communitylid of een concurrent is, er zit waarde in elke stem die op je pad komt. Het is onze verantwoordelijkheid om niet alleen die stemmen te horen, maar om te luisteren en inzicht te krijgen in nieuwe ideeën, andere perspectieven en vriendelijke feedback.

Vier de innerlijke slechterik

Slecht zijn gaat over compromisloze authenticiteit, problemen zien en ze vervolgens aanpakken met effectieve oplossingen. Het schuift de status quo op en maakt een eind aan stereotypen en verwachtingen. Bij Celsius vieren we de innerlijke badass in ons allemaal.

Omarm het nieuwe, het vreemde, het andere

Als Celsius de dingen zou doen zoals iedereen ze doet, zouden we niet veel hebben om te laten zien. We moeten edelstenen vinden waar anderen alleen vuil zien en een omgeving creëren waarin mensen niet bang zijn om vanuit hun perspectief te innoveren. We zijn een centrum dat zich inzet voor het stimuleren van groei en innovatie, en we weigeren vast te lopen in de status quo.

Als er geen deur is, breek dan de muur af

Het bereiken van onze ambitieuze doelen vereist een combinatie van innovatie, moed, het nemen van risico’s en het verleggen van grenzen. We moeten gaan waar anderen dat niet willen en paden creëren die anders niet zouden bestaan. Iemand moet een nieuwe weg banen naar financiële vrijheid, en als wij het niet zijn, wie dan wel?

Get serious about having fun

Om het talent binnen ons team en de passie binnen onze gemeenschap te koesteren en te versterken, moeten we een gedeeld begrip hebben dat we uiteindelijk allemaal mensen zijn die op zoek zijn naar geluk, vreugde en vervulling. Het is aan ons om momenten van persoonlijk en gedeeld plezier te creëren, zowel binnen het bedrijf als voor onze gemeenschap.

In de komende weken en maanden zullen we elk van deze waarden dieper belichten en laten zien hoe deze waarden eruitzien in actie met het Celsius-team, met onze gemeenschap en met miljoenen mensen over de hele wereld. Blijf ons volgen voor meer informatie over hoe we onze missie en waarden dag in dag uit beleven en ademen!


Over Celsius Network

Celsius Network is een gedemocratiseerd platform voor rente-inkomsten en leningen dat toegankelijk is via een mobiele app. Gebaseerd op de overtuiging dat financiële diensten alleen zouden moeten doen wat in het belang van de gemeenschap is, is Celsius een modern platform waar lidmaatschap toegang biedt tot beheerde financiële diensten die niet beschikbaar zijn via traditionele financiële instellingen. Crypto-houders kunnen rente verdienen door hun munten over te boeken naar hun Celsius-portemonnee en USD te lenen tegen hun crypto-onderpand tegen rentetarieven van slechts 4,95% APR.

Download de Celsius Network-app en begin vandaag nog met het verdienen van rente op uw crypto!

Blijf verbonden!

Volg Celsius Network op Facebook , Twitter , LinkedIn , Reddit , Instagram en YouTube .

 

Over de schrijver
Father, Husband, Teacher, Body & Mind worker. Founder @ neurotreat.
Reactie plaatsen