Video's en vertalingen

De Amerikaanse droom en decentralisatie

Ik kwam 30 jaar geleden naar de VS en begon zeven verschillende bedrijven.

Ik had een briljant idee dat jullie vandaag allemaal vandaag gebruiken, nl. Voice over IP.

Dus ik heb veel geld verdiend en ik kijk naar mijn zes kinderen en zie dat ze die kans niet hebben. De American Dream is niet zo levendig voor hen dan dat ze voor mij was.

Waarom gaan we niet over van een systeem waarin 1% alle economische waarden domineert, naar een systeem waar we allemaal een gelijke deelname kunnen hebben en we kunnen leven en profiteren van de Amerikaanse droom?

Waarom leiden alle wegen naar de centralisatie? Omdat je geen zeven en een half miljard mensen de droom van hen kunt afnemen en denken dat er niets zal gebeuren. Oké, wat er gaat gebeuren, wordt een grote revolutie.

En deze keer gaat de revolutie over al het geld in de wereld. 


Date: June 16, 2020


arrow_drop_up arrow_drop_down